Lördag

Lördag innebär att daniel är ledig, är så mycket roligare då.
Får se vad vi hittar på, var tänkt att vi skulle åka till boda borg men så blev det inte tyvärr så ska väll kanske ta en sväng på birsta eller nått liknande.

Har precis duschat nu, ska strax äta frukost lite sent men var faktiskt iväg och tränade ett spinning och ett core pass på morgon kvisten. Var rätt skönt att komma iväg och göra de, så nu är jag pigg.
Ha en bra lördag allihopa.

Med kärlek!

Let's Dance

Mammsen och jag har precis sett på Let's Dance, väntar bara på att nyheterna ska vara och därefter se klart finalen. Vet faktiskt inte vem jag vill ska vinna, Tony dansar ju grymt bra men även så Tina med och dem båda har ju charm som inte är ut av denna värld. Men någon måste vinna och det ska bli grymt roligt att se, hur som haver så är båda värdiga vinnare.



Matchen mellan Timrå och Hv 71 tog precis slut, mamma slog på radion i sista minut för att höra hur det låg till.
Vi satt som några nerv vark då man fick höra att Hv fick in ett mål i sista sekunden, men som tur var så dömde dommaren bort målet på grun av slut signa UNDERBART säger bara jag.
Sitter nu och väntar på att pappa och daniel ska komma hem, så ska dem få äta middag suprised det blir Tacos. Mamma och jag har precis ätit eller tja iaf till Så ska det låta som var för någon timme sedan men men, jag är nu propp mätt.

image482

Med kärlek!

Trött

Det var skönt att dusch, blev både peeling och lukta gott välidgt skönt.
Har precis ätit lite lunch nu och blev hur trött som helst efter de, funderar på att lägga mig på soffan en stund tror nog ändå inte att Daniel kommer att sluta fören runt om en timme. Så jag kan nog lika gärna lägga mig och vila en stund.

Med kärlek!

Härliga Fredag

Har precis kommit hem från ett spinning och yoga pass, skönt att ha de avklarat kanske att jag ska på ett spinning pass imorgon också men får se om jag orkar med det eller inte.
Nu ska jag strax hoppa in i duschen sedan blir det lunch (sen lunch).

Kvällens planer var tänka att vara med daniel, men då fick han istället följa med pappa på hockey eftersom varken jag eller mamma hade någon lust att gå. Så vi får stanna hemma och se på tv istället, medan dem är på hockey.
Blir nog bra, men nu ska jag duscha måste verkligen de nu.

image480
Fruktsalladen jag åt för någon helg sedan, mumms!

Med kärlek!

Inköp

Nu har jag pluggat klart underbart och jag har precis tagit kort på de saker jag införskaffade.
Ska väll snart städa klrt de jag har kvar innan jag kan sätta mig ner och ta de lugnt.
Har mellan uppladdningen av bilderna gjort en fruktsallad, var väldigt gott eftersom det tar så lång tid att ladda upp dem så hann jag både göra den och äta upp den.

Här kommer bilderna från mitt inkö:


1. Svarta ballerina skor beställda från H&M
2. Rosa tygskor beställda från H&M



3. Gula tygskor ifrån Dinsko.
4. Vita örhängen från Glitter.


5. Rosa ljus.
6. Samt ljus och ljushållare Ikea.


7. Korg från Ikea.
8. Ljuslyckta hittade i ett skåp hemma.
9. Trissel trassel.

Samtliga saker utom skorna från bild 1 och 2 fick jag ifrån mamma, väldigt snällt av henna. Tack ännu en gång.
Känns härligt med lite nytt i garderoben och på rummet, dock så blev bilden på tröjan jag fick väldigt suddig och dålig så den fick inte komma med.

Med kärlek!

Torsdag

Hejsan Hejsan.

Just nu sitter jag och pluggar och det är dö tråkigt, tur att det inte är allt för mycket som jag måste göra utan jag ligger ju faktiskt rätt bra till.
Har precis skrivit klart en analys i historian och ska nu börja med min grafiska profil, men om det är som jag tror så blir jag nog klar med den rätt fort. Den är redan påbörjad måste bara skriva till texten och självklart göra en power point till de sedan så är jag klar.

Då ska jag börja med att städa klart rummet samt ta kort på det ny inskaffade sakerna.
Får se om jag hinner med något mer också, eller om det tar hela dagen.

Med kärlek!

Lov

Har inte skrivit så mycket nu på senare tid har faktiskt haft full rulle så har helt enkelt inte hunnit med, men ska ta taf i allt igen. Har varit med mamma dem två senaste dagarna, dem har varit underbara i måndags blev det shopping ut av lite kläder och skor (ska ta kort och lägga upp) och idag blev det lite shopping till rummet mitt.
Städade till det lite och bytt gardiner, vilket resulterade i att mitt rum blev 10 ggr ljusare.
Har även rensat lite bland mina kläder också, så nu har det verkligen blivit vårigt i både min garderob och på mitt rum.

Imorgon ska jag försöka ta mig iväg och träna, skulle vara grymt skönt att få göra det men vet inte riktigt om jag har lust att ta bussen både in och hem är ju så himla nära från hemmet till busshållsplatsen. Men vi får se om jag kan lösa det på något vis eller hur det blir. Har även tänkt att plugga en del har lite saker att göra klart, sedan ska jag plocka klart och damma det som jag inte hunnit med idag.

Idag fick jag även hem mitt paket med skor som jag beställde från H&M för ett tag sedan, vad ju leverans i mitten av Mars men eftersom det varit så mycket röda dagar så blev det mer i slutet på Mars.
Men ska även knäppa kort på dem med och lägga upp här, var faktiskt riktigt nöjd med beställningen så ska bli roligt att möta våren i dem skorna.
Hoppas för gud skull bara att den kommer snart, börjar bli grymt less på denna snö så jag spyr.

Nu fortsätter hockeyn måste kolla på sista perioden med hopp om att dem kan komma igen och vinna matchen skulle faktiskt vara grymt härligt. Men oddsen visar nog inte direkt att det kommer bli så men inget är som sagt omöjligt.

Med kärlek!

Bingo Lotto

Ska alldeles strax fara iväg och spela bingo lotto med daniel och några till, först ska vi stanna och köpa med oss en sallad som vi ska äta till middag. Har ätit upp allting som mamma och pappa köpte hem tror ja, endats lite kvar men det får bli lunch tills imorgon istället.

Förrut så såg vi Meet The Spartans och det var verkligen den sämst film jag någonsin sett uscha men lyckligtvis så hade vi gjort underbart god fruktsallad till filmen. Så fick sitta och njuta av den medan filmen var värdelös, inget att se tycker jag personligen.

Nu måste vi åka om vi ska hinna men trevlig kväll.
Lovar att skriva om jag vinner en bil på min lott, eller om någon annan vinner.

Lägger upp en bild senare på fruktsalladen, för den var så fruktansvärt god.
Med kärlek!

Glad Påsk

Ojj nu var det ett tag sedan jag skrev igen, men har i varje fall haft prov i religion innan det blev lov. Det gick faktiskt väldigt bra känns det som, sedan så körde jag ett spinning pass precis innan jag tog lov det var härligt.

Första dagen på lovet som var igår så var jag och daniel ute och träffade lite folk, först farmor lämnade av lite mat där och surrade med henne sedan var vi till min bror och pussade på "den lilla nya" bebisen. Åh hon är så fruktansvärt söt så det blir jobbigt då man måste åka därifrån men men ska åka dit till veckan igen. Sedan blev det tacos till middag.

Idag ska vi se efter om daniel ska klippa sig eller inte och sedan ska vi åka på en fotoaffär och se om dem kan förstora ett kort. Bra väder är det också hoppas solen kikar fram på eftermiddagen i såfall kan man kanske sitta ute en stund.

Ska även försöka ta lite kort, var länge sedan jag
Nu måste jag ordna fram lite frukost.
Med kärlek!

Tisdag

Har varit och tränat nu, lunch passet pump gick väll så där är lite halv förkyld i kroppen känns det som kände även att jag inte kunde ta i lika mycket som jag brukar. Men det gick bra och nu är jag helt slut, funderar på att äta lite lunch men ska vänta lite med det för jag är inte så värst hungrig ännu.

Dagens planer är väll endast att plugga och att komma i säng tidigt ikväll.
Har varit vaken alldeles för länge dem senaste dagarna, kommer annars att vara dö trött imorgon.
Måste verkligen plugga så jag är redo för provet som vi har på torsdag, dock så har jag även en timmes av lektionstid att plugga till det innan också men lika bra att ta itu med det nu.

image470

Med kärlek!

Arbetsintervju

Nyligen så var jag på en arbetsintervju, den gick väldigt bra och dem var super trevliga.
Kom nyss hem funderade ifall jag skulle träna efter men insåg att jag då fick vänta en timme inne i stan på att passet skulle börja så då var det lika bra att hoppa över de. Imorgon blir det i varje fall träning, Pump ska bli skönt.
egentligen var det tänkt att Emelie och jag skulle köra de i fredags men jag hade huvudvärk och hon var trött så vi hoppade.

Nu ska jag strax plugga på prov, har ju de det sista innan Påsklovet.
Så ska försöka plugga så mycket jag kan nu innan de, skulle vara skönt att göra bra ifrån sig så här innan lovet.

Med kärlek!

Överlycklig

Idag 13:31 så blev jag faster till en liten flicka, så underbart längtar bara tills jag får pussa och krama på henne.
Är hur överlycklig som helst, känns så himla roligt.

image468

Med kärlek!

Torsdags kväll

Ett tag sedan jag skrev, eller ett tag och tag i förrgår var ju sist.
Men har haft skola sedan har jag pluggat på kvällen, har prov nästa torsdage i Buddhism så har pluggat på de.
Nog om de idag så hade vi skridskor på idrotten det var så fruktansvärt roligt, jag gjorde till och med tre mål och inte nog med de mitt lag vann också, sedan hade vi också staffetter och det är ju alltid roligt där vann mitt lag med så idag är en vinnar dag.

Idag så fick daniel sitt hemmabio system, så nu blir det film i helgen det var väldigt fint svart var de så passar bra till tv:n som också den är svart samt tvbänken.
Ne nu ska vi faktiskt äta middag har inte hunnit de ännu, har pluggat tills nu och så har daniel plockat upp sitt paket.

Väldigt tråkigt inlägg men det får duga, för min huvudvärk börjar ta form i mitt huvud nu så lika bra att få i sig lite mat.
Med kärlek!

Grått och trist

Man blir så grymt deppig ut av detta väder, bara grått och trist vilket leder till att det blir grymt svårt att vara glad.
Skulle egentligen kört pump lunchpasset men blev inte så, för när jag vaknade imorse så hade jag så fruktansvärt ont i halsen så hoppade jag hoppade över. Då är det ju faktiskt större risk att det inte leder till någon förkylning eller så, men ett pump pass måste jag få in denna vecka så är det bara.

Igår så hände inte så mycket faktiskt, på kvällen så åkte daniel och jag bara hem för att packa ner lite kläder sedan for vi hem till honom och såg på tv. Ikväll är det hockey, får en klump i magen vill så gärna att Timrå ska vinna, men om inte så blir de faktiskt till att jag hejjar på Modo i värsta fall.


Får bli en gammal bild.

Nu är det vänner på tv, ska bosätta mig där en stund nu tills pappsen kommer hem.
Med kärlek!

Victoria Secret - What's Sexy 2008

Några andra som även fick pris på Victoria Secrets - What's Sexy 2008.
Är bland annat:

image462
Scarlet Johansson fick pris för sexigaste stil 2008.

image463
Eric Bana fick pris för sexigaste skådespelaren 2008.


image464
Rihanna fick priset för sexigaste kvinnliga musiker 2008.

image465
Kate Bosworths fick pris för sina ögon 2008.


Med kärlek!

Måndag den 10 mars 2008

Idag är en speciell dag man kan inte annat än bara vara glad tycker jag.
Har precis varit ut på en promenad var faktiskt rätt skönt, ska snart duscha och göra mig i ordning.
Igår såg jag och daniel på filmen Juno, rätt rolig men inget speciellt tyckte dock då att På smällen var grymt mycket bättre.

Såg även på Victoria Secret - What is sexy på kanal E!.
Ett program där Victoria Secret själv utser vilka som får 2008:as pris.
Några av dem som fick pris var bland annat.

image459
Jessica Biel fick pris för sexigaste läpparna 2008.

image460
Victoria Beckham fick pris för sexigaste mamman 2008.

image461
Katherine Heigl och Josh Kelley fick pris för sexigaste paret 2008.

Väntar nu på att daniel ska sluta samtidig som jag kollar runt efter något bra att se på tv:n.
Ha en bra dag allihopa.

Med kärlek!

Söndag

Gårdagskvällen med Emelie var väldigt mysig, blev självklart TACOS till middag sedan glass, melon och hallon till filmen vi såg. Filmen hette The Dead Girl hade tydligen fått 6,9 i betyg på imdb, men vi tyckte dock inte att den var så bra var lite konstig men men. Såg i varje fall på Melodifestivalen tyckte det var toppen att Sibel och Nordman gick vidare.



Testade att göra lite frisyrer på Emelie bara för att
se om det fanns något nytt man kunde hitta på med
håret. Så här är 3 bilder på några ut av dem jag gjorde
dock så var det bara slarv uppsättningar men det får
duga. Syns i varje fall relativt bra.

image457
Sjävl klart en bild på
Emelie också, dock
väldigt suddig och dålig
men den duger också ; ).

Dagens planer är inte nå speciella, försökte få med Daniel på en promenad bara för att vi skulle få något och göra men han var inte så pepp på de. Men ska försöka tjata lite mer för det skulle vara skönt med de nu, i varje fall få lite frisk luft låg ju inne hela dagen igår så vi får hoppas på det bästa.

Med kärlek!

Lördag

Har precis sett klart en film som gick på tv1000, tror den hette tillbaka till Halloween town.
Inte så speciellt bra men var inte allt för mycket bra på tv för tillfälligt, till filmen åt jag och Daniel en underbart god chokladmuffin och drack tropiskt té till de. Så nu på förmiddagen har vi bara myst och tagit det lungt.

image452

Ska strax göra mig helt klar för att åka och hämta Emelie, vi ska iväg och handla mat TACOS och något till filmen vi ska se ikväll. Eller om det kanske blir Melodifestivalen kanske men det får vi se senare.
Ska verkligen försöka komma ihåg att knäppa lite kort, så jag kan lägga upp dem här var ett tag sedan jag tog kort.
Ikväll ska vi bara mysa, var ett tag sedan vi träffades över middag och film så ska bli så mysigt.
Men nu måste jag göra mig helt klart så jag är redo att åka.

Med kärlek!

15.25

Ja träningen gick i varje fall toppen, tur att jag tog mig i kragen och gick på pumpen.
Känns ju alltid underbart efteråt och det var grymt roligt idag också, tog verkligen i så det kommer nog att kännas imorgon antar jag. Brukar inte i vanliga fall köra pump på fredagar så det var ju inte den ledaren jag var van med men hon var grymt bra så det var så roligt så.

Ska försöka med att i varjefall köra 1-2 pump pass i veckan, det är ju så fruktansvärt roligt när man väl tagit sig dit.
Sedan ska jag även passa på att prova och köra spinning också, får se vad jag tycker om de tyckte dock inte det var så roligt då vi gick med klassen en idrottslektion men vi får se kanske ändrar uppfattning vem vet?!

Efter träningen åkte jag hem till mig köpte med mig en tiding och satt mig i solen med mamma, vilket grymt bra väder det har varit denna vecka helt galet. Synd att jag inte tagit vara på de hela veckan men om det är lika bra väder i helgen så ska jag ta med mig Daniel ut på en promenad tror jag faktiskt.

Nu sitter jag för tillfälligt bara och väntar på att daniel ska sluta så jag ska åka och hämta honom, vet fortfarande inte vad vi ska ordna för middag. Imorgon ska jag och Emelie iaf laga tacos tillsammans och se på en film så det blir mysigt, så då blir det inte tacos ikväll i varje fall.

Jaja långt inlägg denna gång, så ska nog sätta mig i solen sista stunden innan jag ska fara.
Puss och kram!


Jag längtar tillbaka till Thailand!

Med kärlek!

Fredag

Sista dagen på sportlovet, så tråkigt har ju gått alldeles för fort och inte har jag gjort något vettigt eller speciellt heller.
Men som tur är så är det så pass kort tid kvar tills det är påsklov, så jag står nog ut. Sedan efter påsklovet så är det endast 8 veckor kvar till studenten tror jag vi räknade ut, vilket jag verkligen kan stå ut med eller?!

Nu ska jag strax åka iväg och köra ett Body Pump pass, var lite kluven ifall jag skulle hoppa över idag och ligga kvar i sängen men det är lika bra att ta sig upp. Blir mycket mer pigg då, sedan efter det ska jag nog stanna och köpa en tidning som jag kan slö läsa tills att jag ska hämta daniel ifrån jobbet.

Ska väll försöka att få ihop någon middag ikväll med, lutar åt att vi ska göra en sallad tror ja.
Just ja det fulaste som händer mig och knäppaste är att jag lyckas ALLTID tappa bort mina tränings flskor.
Nu har jag lyckats tappa bort min tredje, jag har alltså på några månader tappat bort 3 ego flaskor, jag hoppas verkligen att jag inte tappat bort den tredje utan att den ligger hemma på sängen istället.

image447image448

Men nu ska jag faktiskt ta och packa klart och om en liten stund åka.
Trevlig helg på er allihopa!

Med kärlek!

Torsdag

Har precis ätit frukost nu, skulle egentligen träna idag MEN dem ringde ifrån ego och sa att hon som skulle ha passet var sjuk. Så blev ingen träning idag så får helt enkelt hoppas att hon blir frisk och så får jag träffa Emelie lite tidigare istället.

Hon kommer med bussen runt 11.40 så ska hämta upp henne då, så ska vi åka iväg hyra en film och köpa med oss lite lunch hem och bara mysa. Självklart glömde jag att fråga daniel om jag fick låna hans telefon så jag kunde ta lite kort idag men får se om jag istället får nå bra bilder med min, men det tvivlar jag på hans är mycket bättre att ta kort med. Aja sedan ikväll ska jag iväg på hockey med papi, så jag HOPPAS verkligen att dem vinner.

Just nu sitter jag och kollar så klart på E! och för tillfälligt är det om Johnny Depps liv från de att han upptäcktes till den han är idag. Väldigt intressant att se, vet dock inte så mycket om han så då är det ju alltid intressant.

image446

Med kärlek

Stökat omkring

Har stökat omkring lite på daniels rum nu, fixade alla sladdar som ligger runt golvet och plockade undan lite.

Vad har hänt idag då:
- Tog en lång sovmorgon till 11 väldigt skönt att sova ut.
- Åkte iväg och tränade kondition.
- Tog en välbehövlig dusch.
- Stökat omkring lite här.
- Och nu ska jag åka och hämta daniel från hans jobb

Får väll se om han ser någon skillnad eller inte, ikväll ska vi hitta på något fast vi vet inte vad.
Kanske hyr en film eller så, men måste kila nu annars kommer jag för sent.



Med kärlek!

Träning

Jahapp nu har jag suttit framför tv:n alldeles för länge så ska försöka pallra mig iväg och träna.
Blir nog endast kondition idag tror jag, har nog ingen ork att träna gym men vi får se när jag kommer dit.

image444

Morgondagens planer bli i varje fall en träff med Emelie, vi ska mysa och se på film hon kunde tydligen hyra en för 15kr vilket är toppen sedan blir det nog en fruktsallad på de. Ska låna daniels telefon imorgon så kan jag knäppa kort med den, om han tillåter mig det vill säga.

Med kärlek!

Tisdag

Tisdag underbara tisdag, idag har varit en skön dag började med:

- Träning, body pump. (kände att jag fortfarande var seg från arobics passet igår)
- Färgade mina ögonbryn samt fransar inklusiv noppning av brynen.
- Fixade mina naglar.
- Bokade tid hos frissan.

Underbart ska ta en lång dusch och peela ansiktet ikväll också tror jag, om jag inte lyckas bosätta mig framför tv:n. Satt länge igår och kollade på E! underbart bra kanal.


Före                             Efter

Tycker verkligen att det är toppen att färga både bryn och fransar, för då behöver jag inte sminka mig varje morgon eller tja förtum lite puder men det spara absolut tid. Så det är något som rekomenderas!


Mina naglar, endast förstärkning på dem nu.
Bilden är lite suddig men det syns nog ändå.

Alldeles strax så ska jag och daniel laga mat, gissa vad det blir?!
Tacos så klart! Vad annars om inte våran älsklings rätt.

Puss och kram!
Med kärlek!

Ipod

Har nyligen lagt över en massa nya låtar till ipoden, men guuud tror det tog cirka 2 timmar att leta låtar. Kan inte förstå att det är så svårt att hitta nå bra låtar som man gillar, så nu får det banne mig komma lite nya och fräsch låtar.

Har renast lite på datorn också, hittade en massa roliga bilder från då jag var liten. Så grymt roligt att se sådant ibland faktikst, men alldeles på tok för mycket onödiga med, så har blivit lite rensning.
Men nu ska jag tvätta mitt lilla ansikte sedan kolla om det är något bra på tv kanalen E! Brukar vara rätt så mycket roliga program där om kändisar, mode och annat sådant som jag gillar.

image440

Just ja imorgon ska jag ju gå och fixa mina naglar, samt färga ögonbrynen och fransarna, ska ta ett före och efter kort för det blir verkligen skillnad. Bland det bästa som jag någonsin börjat med, sedan blir det nog lite träning också.

Med kärlek!

Måndag

Blev inget tittandes på Oth daniel ville också se den, så får vänta tills en annan dag.
Istället så rensade jag lite på datorn, men måste fortsätt imorgon för det är så mycket skräp som finns.
Ska strax åka och hämta upp daniel från jobbet, sedan åka hem till han och laga middag blir nog bra de.

Det är underbart att daniel nu har 100 olika kanaler att titta på tv:n, underbart att bara välja och vrak alltid något bra som går på den enda eller den andra kanalen.
Ska bosätta mig framför tv:n ikväll, men måste kila iväg nu så jag inte kommer för sent.


Med kärlek!

Sportlov

Äntligen så var det sportlov, sov ungefär till 10 idag sedan for jag iväg och tränade.
Blev arobics lunchpasset, synd bara att det är 45 min för det var så grymt roligt, men får gå nästa måndag med kanske om jag får tid.

Är bara hemma nu och tar de lugnt, vet inte riktigt vad jag ska göra faktiskt tro det eller ej.
Men ska kanske snart se på One three hill säsong 1, får se hur det blir först och främst måste jag sätta min ipod på laddning för den är sten död!

image438

Med kärlek!

Söndag

Vilket grymt tråkigt väder det är ute alltså, blir tokig jag vill ha vår!
Men får hoppas att regnet tar bort all snö, jag vill ha vår nu.

Idag blev det i varjefall stan och eftersom Sundsvalls stad är så litet så gick det på mindre än en timme.
Men jag och daniel var dock lite trött så det medverkade nog en tidig hemgång.
Blev även en tur ut till birsta också för daniel skulle köpa nå sladdar till dator, så sprang in på Monki och hittade ett par underbara skor som jag bara var tvungen att köpa.


Skorna fanns i olika färger men fick bli dem rutiga dem
tyckte jag faktiskt mest om.



Fick jackan ut av Daniel, gulligt av han tackar!
Sedan köpte jag en scarf/sjal till.

Med kärlek!

Thaimat

Nu ska vi fara iväg och hämta thaimat som vi beställt.
Ska bli så gott så, förutom att jag dock inte är så fruktansvärt hungrig men det går nog ner lite i varje fall.
Sedan blir det melodifestivalen, det är ju alltid trevligt och självklart ett paket gammaldags gräddglass med choklad kross i. MUMMS!

image432

Med kärlek!

Lördag

Sovmorgonen var toppen, är helt utvilad nu så dagen har ju börjat bra.
Igår blev det endast tv tittandes själv klart såg vi 4 avsnitt ut av DH så nu är vi igång med dem igen.
Köpte hem glass också super gott, måste nog göra det till melodifestivalen ikväll också.

image431

Idag ska vi hem till mig och pussa på mitt brorsbarn som ska sova hos sin farmor och farfar.
Sedan kanske en sväng på birsta men det får vi se, rätt tråkigt där faktiskt.

Köpte en kaffe igår och dum som jag var drack jag på en gång vilket resluterade i att jag lyckades bränna mig så pass bra att tungan fick ett sår och svällde upp. Så nu ska jag ALLTID vänta extra länge!

Med kärlek!