Tisdag


Te med smak av Cheescake är numera en av mina favoriter, tillsammans med försäkringsboken har jag nu gjort mitt sista ryck för denna tisdag. Medan jag har varit hemma och pluggat har Daniel varit hos en kompis och tittat på hockey. Även ifall det är skönt att bara vara hemma och ta de lugnt hade jag nog hellre tittat på hockey istället för att plugga. Nåväl när jag gjort provet så är den tiden förbi.

God Natt!
Med kärlek!

Lördag

Härliga underbara lördag, jag älskar helt klart lördagar.
Idag har Daniel och jag varit ut en sväng till birsta för att handla några julklappar, och adventsdekoration.
Fick bli en snabbis då Daniel var trött och hängig, inte konstigt då han var vaken hela natten för att kolla när Felix körde. Hade varit jätteroligt ifall jag också hade orkat, men han kör imorgon igen så då ska jag försöka kolla på de.

Medan Daniel ligger och vilar lite så pysslar jag på lite hemma, om ett tag ska vi iväg och äta smörgåstårta hos Daniels mamma. Därefter ska vi ut till Timrå och kolla på hockey, hoppas det blir en rolig match.


Hittade en bild från Kreta, Tänk om man var sådär brun året om!!

Med kärlek!

Farsdag

Grattis på Farsdag världens bästa pappa.



Du betyder allt och är absolut den bästa!!

Med kärlek!

Söndag

Tänkte bara önska er en god natt!
Nu ska jag sova, imorgon väntas det jobb.


Köpte nya hissgardiner till våra köksfönster, jag blev nöjd tillslut.

Med kärlek!

Torsdag

2 dagar har passerat och det ända jag har gjort är att legat på soffan och sovit.
Har haft migrän men nu känns det som om det börjar lätta lite, jag hoppas innerligt att jag kan jobba imorgon. Är så fruktansvärt tråkigt att bara ligga inne och inte göra någon nytta, ikväll som det också är en förbannat rolig hockeymatch som jag tyvärr missar. Men jag får ligga hemma på sofflocket och kurera mig så jag är åter på banan imorgon istället.

Med kärlek!