Fredag kväll

Nu har jag jobbat klart, det gick jätte bra jobbade ifrån klockan fem till nio.
Nu ska vi iväg och spela lite tv spel sedan blir det en tidig kväll, ska jobba imorgon med från klockan åtta.
image269
SÅ FORT DU SER DEN HÄR BILDEN HAR DU BLIVIT UTMANAD!
Du ska göra en southparkgubbe som föreställer dig, och sen lägga upp den i din blogg. www.sp-studio.de

Med kärlek!

Fredag

Ja då har mamma och jag kommit hem från våran sväng ut till metso.
Var mysigt satt och surrade lite med en massa folk sedan blev det fika, te och någon choklad kaka super gott.
Har precis packat klart lite och väntar på att daniel ska komma så vi kan äta lite middag, blev pizza en Hawaai.
Därefter ska vi åka och jobba, runt fem till nio tiden ikväll. Missar dock idol men får rapporter imorgon i tidningen istället. Men då finalen är tänker jag inte jobba för jag måste verkligen se den.
Hade velat att Daniel skulle vara med i finalen men han åkte ju ut förra fredagen, knepigt han som varit så grymt bra hela tiden. Såg även han i lördags på birsta city då han åt glass och en full skara med folk runt omkring honom som tog en massa kort.
Aja vi får se vem som vinner idol helt enkelt.

Time for dinner.
Med kärlek!

Fredag

Idag är det fredag, super skönt är ju ledig idag så tog och sov ut lite i varje fall.
Ska snart hoppa in i duschen så jag blir en männsika igen sedan ska jag äta lite frukost.
Idag ska mamma och jag ut till metso i birsta och hälsa på lite, ska bli roligt att träffa alla som jag jobbade med i sommras plus att jag ska tacka för födelsedagspresenten som jag fick, sedan har ju även mamma lite tråk ärenden som ska utföras men blir nog bra det med.

Igår var det ju hockey, timrå avnn så klart så jag blev så glad nu. Klättrade från 7 plats till 5 plats är ju alltid något.
Vad händer idag då? jo blir tidig middag eftersom jag ska jobba hela kvällen som jag tidigare skrev.
Synd bara att jag även jobbar lördag, skulle vara så himla roligt om vi kunde åka upp till paradisbadet men får väll antagligen bli en annan gång då. Hellre en stor hög med pengar en lite plaskandes för några hundra.

Nu dags att duscha och sedan frukost.
Ha en trevlig fredag!

Med kärlek! ♥

Ahhhh...

... jag blir så fruktansvärt tokig, hade skrivit ett jätte långt inlägg och så själv klart när jag ska ladda upp en bild så blir det ett stort problem. När jag väl valt bild och trycker på infoga så börjar datorn tok hetsa, så den öppnar upp fler nya internet sidor tills man trycker på aktivitetshanteraren och avslutar programmet. Blir så himla less har hänt någon gång förut också, så nu skiter jag i att ladda upp en bild.

Skriv i varje fall i det andra inlägget att det är hockey ikväll, ska dit med pappa. Timrå - Linköping hoppas verkligen att timrå vinner har ju förlorat tre raka nu. Så kommer känns spänt men det går nog bra.
Idag har varit en slappar dag, hade samälle på morgonen såg filmen (Hotell Rwanda) verkligen en hur bra film som helst kan knappt beskriva med ord hur bra den var, verkligen ett måste att se.
Efter lunchen hade vi tre timmars idrott, fast det var ju livräddning. Väldigt intressant men blev lite smått jobbigt efter två timmar att sitta och lyssna.
Imorgon då så är jag ledig ska sova ut eller i varje fall om inget annat kommer upp, ska bli skönt har blivit så himla trött av mig men beror nog på att det allid är så himla mörkt ute. Fast idag blev det ju lite snöstorm så kanske blir ljusar, får hoppas på det.

Helgen som då var tänkt att åka upp till Paradisbadet men fick jobb istället, ska jobba fredag och lördag.
Och idag åker Emelie till Stockholm är jätte avis hade också velat åkt dit så tyckte faktiskt att hon kunde bjudit med mig men icke så får väll tjäna pengar istället för att slösa nu då.
Aldrig fel med extra pengar och speciellt inte när det är ett stort behov efter dem också.

Nu ska det pluggas har en del att göra.
Hörs något senare kanske!

Med kärlek! 
Ps jag skickar ett litet hjärta till er, tänker på er hela tiden ♥ ds!

Torsdag

Alltså vad fort veckorna går nu, är ju redan torsdag.
Kortis dag eller kort och kort, på samhällen ska vi se Hotell Rwanda sedan äre lunch och därefter idrott så bara slappar dag. Och imorgon är jag ledig men ska dock jobba på kvällen så det blir bara bra.
Isa och jag har köpt med oss frukt och saft som vi ska ha när vi ser på film, kommer bli så mysigt men saknar själv klart Frida jätte mycket och tänker på henne hela tiden.

Ne nu måste jag äta frukost om jag ska hinna!
Trevlig torsdag!

Med kärlek!

Måndag

Ny vecka och idag är det apu. Ska alldeles strax äta frukost sedan ska jag åka in till stan och ha apu.
Ikväll blir det kanske en sväng till birsta daniel skulle kolla på ett bord, sedan får vi se.
Såg sagan om ringen, härskar ringen igår, länge sedan man såg den nu men den är ju i varje fall bra. Bättre än dem andra sagan om ringen filmerna tycker ja iaf.
Ne nu måste jag äta frukost så jag hinner in till stan i tid.

Med kärlek!

Söndag

Ja söndag idag då, vilket är vilodag men får se hur det blir med det egentligen.
Ska strax åka hem till mig och vara med mina  brorsbarn som har sovit hos oss i natt.
Ska bli så himla mysigt och pussa och krama på dem, saknar dem så otroligt mycket har inte träffat dem på länge nu är verkligen hemskt vad fort man börjar sakna dem små liven.
Daniel har lovat dem att han ska vara snäll och baka chokladbollar med dem, så blir nog bra det.

image264

I varjefall så blev gårdagen väldigt bra, tog det rätt lugnt och ja hade det väldigt trevligt med alla.
Vi åkte hem runt två tiden och då blev det sängen direckt så idag gick vi upp runt tio elva tiden så blir en lång dag i dag. Vilket det inte blev igår då vi valde att sova ut.

Med kärlek!

Lördag

Härliga lördag, sov läääänge idag har inte sovit ut nå på länge så det fick bli idag.
Sedan for jag och daniel hem till mig och åt lunch tog det lugnt och så var ju jag tvungen att packa min väska.
Kollade även lite på lägenheter, men förstår verkligen inte att det knappt finns några hyreslägenheter utan bara bostadsrätter. Själv har jag verkligen inte dem pengarna till att köpa en lägenhet nu, när jag endast får pengar för studiebidraget. ILLA! Men vi får hålla ögonen öppna snart så hittar vi nog en fin hyreslägenhet, blir toppen!
Ikväll blir det utgång, får se vart vi hamnar.

Imorgon ska jag och daniel mysa med mina brorsbarn och baka chokladbollar. ska blir skita mysigt, sedan ska vi ta det lugnt i och med att det är söndag vilket betyder vilodag!

Med kärlek!

Fredag = Tacos

Blir tacos denna fredag med, tror jag ska införa tacos varje fredag bara för att det är så gott.
Hoppas nu inte Frida läser dett inlägg efter hon ätit middag ; ) sist när jag skrev vad det blev till middag så blev hon så fruktansvärt sugen så hon åkte ivägoch handlade samma.
Jaja dagen har varit skön, hade dubbel körlektion idag så det blev ingen skolan för min del hann tyvärr inte. Men jag klagar i varje fall inte, skulle ju vara underbart om man kunde få vara ledig varje fredag.
Strosade sedan runt på stan tills daniel slutade, då vi tillsammans gick en runda på stan, hittade lite kläder både jag och daniel. Blev så glad över att han handlade för en gångs skull, skit snygga kläder med.

Ikväll ska vi iväg till Jimmy och spela Xbox och ta de lungt, ska bli skönt.
Måste även tacka Jimmy lite sent men för att han fixade om min blogg, tack och bock ; )

Ne nu ska jag iväg och fixa mat, trevlig helg.
Med kärlek!

Onsdag!

Idag blev det en kort skoldag, hade vårat samhällsprojekt sedan så slutade vi.
Projektet handlar om FN därefter fick man välja inriktning så vår grupp valde Folkmordet i Rwanda.
Fick ett tips om en film som handlade om just det den hette Hotell Rwanda så ska be daniel att ladda hem den nu ska kanske vi kan se den ikväll eller imorgon.

Efter skolan gick jag till körskolan och pluggade teori, gick väldigt bra så det är skönt ska nog plugga imorgon också om jag hinner. Sedan gick jag och gjorde naglar på Bellevisage blev hur bra som helst enligt mig.
Trivs bra med dem, känns lite långa även fast hon filade ner dem så mycket som det gick men beror ju på att jag inte är van så blir nog bra snart.

image263

Snart blir det middag, daniels mamma ska göra gröt ska bli så gott så har inte ätit de på länge så lääääängtar jätte mycket. Sedan blir det dh för hela slanten.

Med kärlek!

Vad gör man?

Vad gör man egentligen när hela världen känns som om den är upp och ner?
Känns som jag har för mycket att tänka på nu, vill inte verka gnällig men så är det nu i vaje fall.
Skulle behöva ta itu med saker och ting, men kan inte göra det än.
Har en del prov att plugga till och så har jag en del uppgifter som jag måste ta itu med också. Sedan skulle jag behöva börja träna igen, har ju kortet men känner inte att jag har tid, även fast jag har all tid i världen. Visst låter det knäppt! Men det är de att jag först och främst vill klara av teorin för körkortet innan jag tar och börjar träna, lägger ner den mesta tiden till att plugga teori. Så då blir det liksom en hel kö av saker jag vill ta itu med men har inte riktigt chansen. Men snart hoppas jag att jag kan börja träna igen och avklara alla prov och uppgifter som står mig upp till halsen. Skulle behöva lite mer tid varje dag så skulle jag nog klara av fler saker var dag. Ne nu börjar jag bli trött på att plugga teori, måste se till att klara det så fort som möjligt.
image262


Börjar få en massa ångest attacker inför jul och nyår, med vem och vart ska jag fira nyår? Alla julklappar som måste köpas, tycker det är skit mysigt men så himla svårt att komma på vad man ska köpa till var och en.
Visst det är tanken som räknas men det är väll än dock roligare att få något som man vill ha än något som bara kanske kommer ligga.
Men så fort dem flesta julklapparna är avklarade så kommer det bli bra antar jag, då kommer nog längtan efter jul bli mycket större.

Fick nyss reda på att vi har tre lektioner samhällskunskap denna vecka, alltså för min del blir det bara samhälle och idrott denna vecka och förmodligen nästa. Förstås så har jag frida och isa vårat projekt att börja med också, men det kommer nog, har ju i varjefall fått en liten start på det hela.
Åter till samhällskunskapen så är det ett projekt som vi ska jobba med dessa två veckor framåt sedan skulle vi få välja själv vad vi vill inrikta oss på och hur vi vill avsluta arbetet. Blir nog rätt så roligt, har dock inte bestämt mig ännu vad jag vill göra men det blir nog bra så fort jag kommer på det också!

Matlagningen lyckades pappa tyckte det var super gott, så är nog inte så himla dålig i köket som jag trott.
Bara jag har en chans att följa mig till en kokbok så blir det toppen.
Snart ska jag byta om eller snart och snart om 45 minuter i varje fall sedan ska jag och pappa på hockey.
Sedan efter det ska jag och daniel se klart på de sista avsnittena på dh säsong 1. Blir en toppen kväll detta får jag hoppas. Fast endast om timrå vinner ikväll förstås!

Med kärlek!

Hälften gjort

Så nu har jag gjort hälften av det som mamma ville att jag skulle göra, alltså har jag bara maten kvar att göra men det går fort bara typ att slänga in det i ugnen, blir bra detta.
Har i varje fall städat huset nu och så går ju som sagt maten fort att göra sedan ska jag nog sätta mig ner och se på dh.
Sitter just nu och fryser som en tok, kan inte förstå att det är så pass kallt här hemma även fast vi har värmen på och eldar så är det kallt. Kanske beror på att jag fortfarande inte har blivit riktigt frisk, förstå faktiskt inte det heller, men var nog för att jag inte vilade ut ordentligt, brukar ju vara så med förkylning, om man inte vilar ordentligt så försvinner den typ aldrig. Aja inget att gnälla över just nu.
Men åter till mina sysslor maten står på tur, sedan blir det nog ett dh avsnitt i varje fall.

Med kärlek!

Städning

Ahh har lovat mamma att jag skulle städa huset idag ska strax sätta igång efter jag ätit frukost och kollat min dagliga dos på internet. Var som sagt ut till birsta igår, fick med oss Dh säsong två så grymt skönt. Har snart sätt klart på ettan så börjar vi så fort det går på tvåan, sedan fick jag ett gulligt halsband ut av daniel, ett med guldkedja och en svart jordgubbe på som belock, väldigt sött tycker jag. Sedan köpte även daniel något slags ljud som han ska ha till tv:n. Så det blev ju lite shopping igår i varje fall.
Ikväll är det hockey timrå-modo ska bli grymt roligt att kolla på, har inte varit med pappa något sedan innan vi for till thailand, någon sa även att platserna redan var slut sålt förra veckan vilket inte brukar vara så vanligt.

Aja nu måste jag äta lite frukost innan jag hungrar ihjäl, sedan blir det städning.
Med kärlek!

Måndag

Idag är det måndag vilket betyder ny vecka, lite små skönt så där.
Helgen var toppen även fast jag och daniel jobbade hela men det lönar sig alltid.
Idag började min apu 13.10 verkligen skönt, sedan så var jag på körskolan och hade körlektion vilket också gick bra. Blev lite parkering och fickparkering så det var toppen gick faktiskt väldigt bra också.
Ska strax till att värma lite mat så fort daniel kommer ut ur duschen sedan får vi se vad vi gör, kanske en sväng till Birsta beror på. Imorgon har jag också apu fast då är det hos pappa, ska hjälpa han lite med packlister och så blir nog bra det.

image261

Har börjat fundera lite på vad jag ska önska mig i julklapp men det är inte så mycket som jag kan komma på så här på rakarm, eller en sak vet jag i varje fall Dh säsong två ska nog stå först på listan.
Ne nu ska jag värma på maten så det är klart då daniel kommer ut ur duschen.



Med kärlek!

Lördag

Lördag = helg, vilket är underbart. Har dock jobbat idag på pappas jobb han behövde lite hjälp så jag och daniel ställde upp. Jobbade från 9-15 så har inte hunnit med så mycket mer än att ätit lite middag blev pizza snabbt och lätt sedan har vi sovit middag, så himla trött i och med att vi gick upp så tidigt.
Snart ska vi in till stan och hämta upp Emelie och Freja sedan ska vi åka och bowla. Igen!
Bowlade ju förra helgen med men då var det ju med daniels kompisar så idag blir det med mina. Ska bli roligt att träffa dem har inte varit med dem på ett väldans tag nu så kommer bli grymt roligt.

Väntar på att daniel ska komma ut ur duschen så ska vi fixa klart lite saker med hans tv och så sedan ska vi åka.
Kommer även att jobba imorgon med så blir ingen sovmorgon då heller, men efter jobbet blir det bara slappandes framför tv:n och slö läsa lite nya tidningar som kommit så det ska bli skönt. I varje fall lite lugnt när det väl är helg.
Ne nu måste jag iväg och dricka ett stort glas vatten, blir ju så fruktansvärt turstig när man äter pizza, knepigt det.

Med kärlek!

Fredag

Idag har jag kort dag som jag skrev tidigare, samhälle endast sedan slutar jag toppen!
Ska plugga lite teori idag är det tänkt sedan ska jag nog bege mig hemåt. Har några ärenden som jag tyvärr måste uträtta på lunchen men det går nog fort.
Ikväll blir det tacos, mumms ska bli så gott så. Efter daniel slutat måste vi åka och handla sedan lovade han mina föräldrar att skjusa dem, så maten blir nog tyvärr rätt sent men blir nog bra det med.

Ne nu ska jag försöka och ta igen lite av det jag missade i Mediaproduktion B, missade vissa saker som jag inte kunde ta igen innan men det ska jag dock ta igen nu istället.

Ha en trevlig fredag!
Med kärlek!

Hockeybocky

Har precis alldeles nyss kommit hem från hockeyn, självklart vann Timrå över Hv71 med 3-1.
Väldigt roligt i första period men sedan blev det trist dem andra två. Har varit och kört på körskolan idag, gick väldigt bra tycker det är skit roligt nu när man kommer in i det. Beställde även några lektioner till.

Idag har jag även provat på squash det var också hur roligt som helst. Först började vi bara med att prova på sedan blev det en turnering, gick faktiskt bättre för mig än vad jag trodde.
Känner verkligen nu efteråt att armen min har tagit stryk, och herregud vad varmt det blev trodde inte att det var så ansträngande men där har jag verkligen fel.
Som sagt var det skit roligt och jag vill göra det igen någon gång framöver.

Imorgon går jag halv dag ska bli skönt det med, har endast samhälle ska nog bara svara på lite frågor sedan är det klart tror ja eller kanske en kort genomgång också. Men verkligen super skönt med kort dag, imorgon blir det även tacos till middag jag har verkligen längtat efter det, så ska äta mig trött på det imorgon.

Ne nu ska jag verkligen hoppa i säng är jätte trött.
Med kärlek!

Onsdag

Lyckades inte ta mig ur sängen med min huvudvärk och fökylning, men imorgon måste jag verkligen gå även fast jag inte är fullt frisk. Pratade nyss med Isa och hon sa att det var okej att jag stannade hemme så då behöver jag i varje fall inte ha några skuldkänslor ; ) som tur är.
Har pluggat lite teori idag, ska läsa mer idag också men ska ta en paus först och se på Dh.
Har sett ungefär 8 avsnitt nu, måste köpa säsong två sedan måste ju se alla när jag väl har börjat.



Snart så börjar säsongen uppe i Åre så jag försöker leta lite nya skidkläder men hittar ju ingenting. Vill helst inte handla ifrån Internet för det är ju så svårt att veta vilken storlek jag vill ha. Och jag orkar verkligen inte hålla på att skicka tillbaka och ändra har varken ork eller lust till det. Måste ta en sväng på stan något framöver och se om jag hittar något annars blir det väll internet ändå.

Ne nu ska jag iväg och se på Dh, och krya på mig med något varmt kanske en latte får se.

Med kärlek!

Thailand

Här kommer lite bilder ifrån Thailand, första dagen som jag sitter vid min egna dator så jag har chansen att lägga upp bilderna. Längtar tillbaka hur mycket som helst, har lovat att jag verkligen ska åka tillbaka dit igen.
Och att fira min födelsedag där var helt underbart, kommer aldrig att glömma min 18-års dag, varken den jag firade hemma och definitivt inte den jag firade där nere.

    

  

   
Första gången jag såg svarta svanar, sedan matar daniel en utav alla svanar som var där på Classic forrest.

   
Bilderna är lite suddiga men det är i varje fall ett vatten fall på den tredjebilden och den första bilden är deras kung. Sista bilden är tårtan som jag fick, den var hur gooooooooood som helst.

   
Nallen som jag sitter och håller i på tredje kortet fick jag som present på min födelsedag av dem som ägde området som vi bodde på, tyckte det var jätte gulligt av dem.

   
Här sitter jag med Elvis när vi var inne i Pattaya. Och så hitade vi världens sötaste hundvalp.

   

   

   
En utav dagarna så var vi iväg på Thaiboxning, lite annrolunda men det var väldigt kul.


Lite bilder direkt då vi kom hem och firade min födelsedag med familjen. Och så när vi firade Halloween, som jag tidigare skrivit så var det slut på pumpor så ci fick köpa ljus som liknade pumpor istället.

  

 

 

Ne nu har jag suttit och lagt upp en hel del bilder, tror det tog runt en timme att lägga upp alla dem här. Så nu ska jag ta och lägga mig och se på Desperate Housewives säsong ett.
Tar på krafterna att sitta vid datorn känner jag i varje fal då jag är sjuk.

Med kärlek!

Sprängande huvudvärk och vitaminer

Ja jag har självklart gått och blivit sjuk, sådan förkylning som jag får varje år i november.
Har tidigare haft grymt problem med det, varit utan röst i någon månad och så.
Hoppas verkligen att det inte är så denna gång med, men det verkar ty sig åt det hållet.
Var hemma idag med tanke på att jag var så dålig, får se hur det blir imorgon också. Men som sagt så måste jag gå på onsdag då frida isa och jag ska börja med vårat projektarbete, kan och vill defenitivt inte missa det heller.
Har gått in i något slag av gråzon, ont i huvudet var och varannan dag sedan är jag hur trött som helst. Lägger mig super tidigt och inte nog med det så sover jag även middag och är fortfarande trött. Så nu har mamma packat på mig en massa vitaminer som jag ska äta så jag blir pigg igen.
Hoppas de hjälper nu, började äta dem idag så får väll se om en månad eller så.

Daniel hämtade upp mig hemma förut, åkte ut till birsta för dem har ju öppnat nytt idag. Åh gud vad folk det var där smockat, men det är ju förståligt med tanke på priserna.
Köpte själv med mig Desperate Housewives första säsong för endast 149:- kändes verkligen bra. Ska köpa dem andra senare eller kanske till och med önska mig dem i julklapp.
Missade en hel del avsnitt när det gick med tanke på att det ofta krockade med träningen, så nu kan jag ju se dem när jag själv har tid och lust.

image211

Sedan for vi och köpte mat därefter åkte vi hem, sitter nu och kollar runt på lite bloggar och så sedna ska jag hoppa i säng för jag är så fruktansvärt trött och huvudvärken spränger verkligen nu.
Ska nog ta en massa alvedon så jag kanske slipper migrän, skulle verkligen vara typiskt mig att få det nu när jag även är förkyld.

Imorgon åker moster hem till uppsala igen, då blir allt som vanligt ingen. Har varit jätte mysigt när hon varit ner, träffar ju inte henne allt för ofta så det har verkligen varit mysigt.
Idag låg både jag mamma och moster i mamma och pappas säng och vilade, det var så mysigt inte ofta som det händer. Längtar redan tills nästa gång hon kommer.

Med kärlek!

Farsdag!

Idag är det farsdag och jag har uppvaktat pappa så klart. Var hemma ett bra tag med mamma och moster också då vi satt och surrade en massa. Blir lätt för mycket surrande när moster är på besök.
Sedan kom daniel och hämtade upp mig och vi åkte ut till birsta igen för att bowla, var ju skit kul igår så vi blev ju tvungen att göra det igen. Fick idag 8 strikes känns faktiskt väldigt bra, trodde inte att jag skulle lyckas med så många men det gjorde jag ju.
Åkte sedan och åt snabbmat på max, åh gud vad less jag är på max har inte ätit så ofta där nu när jag kommit hem men är ändå less, eller rättare sagt jag är less på all snabbmat. Inte de att det inte är gott utan de är väll mest för att jag är så himla less på det. Ne nu ska jag börja äta nyttigt istället så jag slipper sitta och klaga över att jag blivit less på det.

Nu sitter jag bara vid datorn och väntar på att daniel ska komma så ska vi försöka oss på att börja städa hans rum lite, har börja blivit skit stökigt här nu. ; )
Sedan ska vi se klart på Sun trip. Ne nu blir det till att städa.

Med kärlek!

Bowling

Igår var vi ju iväg och bowlade, var tänkt att vi skulle bowla på O´learys men det var fullt så vi åkte ut till Enjoy i birsta istället. Jag vann dock inte utan det gjorde daniel men jag kom i varjefall trea inte illa.
Fick till några strikes i varjefall inte illa, sedan åkte vi och släppte av jimmy och robin på krogen därefter åkte vi hem.
började att se på sällskapsresan (snowrollers) men såg inte klart hela utan det gjorde vi alldeles nyss nu när vi vaknade. Har även börjat sett på sun trip men ska se klart den i eftermiddag istället.
Daniel ska strax skjusa hem mig så att jag ska kunna fira farsdag med min pappa sedan ska han få komma och hämta upp mig i eftermiddag.

Igår när vi var hem en sväng till mig så satt jag mamma och moster och surrade om julpynt, så nu har jag fått nojja att få fixa varför ska man få en massa sådana känslor.
Fast längtar ju som tusan till jul men ett plus är ju i varjefall att det har börjat snöa känns ju lite mer att man närmar sig december och advent.
Jag ska börja julpynta i förtid så jag kan sätta stopp för mina nojjor.

image209

Inte nog med att man har börjat fundera över jul så här en månad tidigare så har jag även börjat fundera över vad jag ska göra på nyår. Vara ute i tid verkar ju vara mitt motto i år, men har faktiskt inte en aning om vad jag vill göra på nyår. Har funderat över två tre saker eller ställen som jag vill vara på men man måste ju alltid välja med vem och vilka man ska vara med. Känns så taskigt att välja en före den andra, välja att göra det man gjort tidigare år eller att prova något nytt? Jaja jag får väll se hur det blir.

Ne nu ska jag åka hem till mig och fira min pappa, sedna ska jag tillbaka till daniel och se klart på filmen.

Grattis pappa på farsdag
Med kärlek!

Helg

Kort vecka för min del, gick bara torsdagen kan säga att det var väldigt skönt.
Igår var mina släktingar på besök var väldigt trevligt, lbev lite middag och så sedan åkte jag och daniel till njurunda.
Såg klart Final Destination 3 var rätt bra men 1:an var faktiskt bäst av alla, dock har ju alla tre filmerna samma handling lite synd annars hade dem nog varit bättre.
Somnade väldigt tidigt tror faktiskt att klockan var halv elva och sedan vaknade vi extremt tidigt också runt halv nio.
Tror vi har gått och blivit pensionärer lägger oss dö tidigt och vaknar ännu tidigare inte vad vi brukar göra. Men det är ju lite mer annorlunda sedan vi kom hem från Thailand.
Åkte till stan därefter och kollade efter farsdags present och själv klart hittade jag två tröjor också toppen!

Nu ska vi strax iväg och handla lite mat, sedan blir det middag därefter ska vi åka och bowla.
Blir jag och killarna själv klart men som vanligt, daniel jimmy martin och robin men det blir nog bra, kan väll hoppas på att jag vinner över alla pojkar.

Förut kikade jag och daniel runt lite efter en lägenhet, hittade en super fin 2:a i haga nyrenoverad och inte nog med det hyran låg på ungefär 3-4 000:- Kan det blir bättre men dock så kostad den lite mer att köpa också. Men skulle vara super mysigt med en egen lägenhet nu, vi ska kolla vidare lite mer också. Har ju inte tänkt att flytta ihop imorgon men till sommaren i varje fall. Så vi har ju en hel del tid att hitta något på också.
Vill i varje fall helst ha en 2:a nära stan men är ju inte direkt det lättaste att få tag i, är ju så poppis att bo nära stan. Men det ordnar sig nog när vi väl vet vad vi vill.

Ne nu ska vi iväg och handla lite mat, och äta så vi kommer iväg någon gång.
Skriver senare och berättar om jag tog hem segern eller inte.

image208
Ja själv klart hoppas jag på att jag får en massa strikes, sist fick jag faktiskt sex styckna inte illa ; )!

Med kärlek!

Skola

Jahapp imorgon drar skolan igång igen, har samhäll sedan gympa så det är väll rätt så kort dag imorgon ska bli skönt. Var alldeles för länge sedan jag skrev nu, mycket har hänt och själv klart ska jag försöka börja skriva mera fram över. Hade tänka att ladda upp en hel del bilder ifrån resan, men det får bli då jag är hemma har bilderna där.
Just nu sitter jag och knåpar lite medans daniel hjälper någon kille med nått. Sedan har vi tänkt att se lite film, Final Destination 3 har redan sett ettan och tvåan dem tidigare dagarna så vi måste ju se den sista med.
Faktiskt väldigt bra filmer, något jag rekomenderar. Ja så var det ju Halloween i helgen, blev inte mycket till firande med det, åt lite tacos med min familj sedan tänkte daniel och jag köpte en pumpa men det var slut sålt hade varit en dålig skörd i år sa dem. Så vi fick köpa en melon istället, dock blev det inge fixandes med den utan vi gjorde melondrinkar istället super gott.

Sitter verkligen och nöter teorin som jag snart ska skriva, hoppas bara att det går vägen vill ju verkligen ha körkort nu. Skulle vara så himla skönt, är så avis på alla som redan har det nu har det verkligen toppen. Men själv klart är ju alla förtjänt ut av det med.

Just ja träffade mina brorsbarn i helgen med, dem hade anordnat ett halloween kalas. Utklädnad var det givetvis, alla var dem små häxor så himla söt. Och mitt minsta brorsbarn W han är nu 1 ½ år och herregud vad han kan prata. Han säger ta mig tusan alla ord tror jag, surrar på i ett kör och han är verkligen duktig på att prata med. Blir så himla stolt att man är faster åt han, eller ja inte bara åt han utan till alla tre mina älsklingar.

Ne nu ska jag knåpa vidare med mitt och vänta på att daniel ska bli klar sedan ska vi nog slå på filmen.
Ha det toppen.

image207


Med kärlek!