Måndag

Idag var vi ut till Koh Samet igen, vi var där över dagen och det var verkligen varmt idag. Solade och badade hela dagen. Så pass varmt som det var i havet idag har det nog inte varit då vi varit här. Träffade även 3 svenskar som vi pratade lite med. Dem hade kommit i lördags och skulle vara här i 3 veckor, fast dem skulle resa runt lite vilket vi inte gör. Super trevliga pratade med dem på båten ut, verkligen jätte trevliga var super roligt att träffa några svenskar också. Nu är det bara ynka 2 dagar kvar tills vi åker hem, kommer verkligen att sakna Thailand men skönt att komma hem med.

Imorgon ska vi nog bara ligga vid poolen hela dagen och verkligen sola ut i det sista så vi hinner bättre på brännan lite extra innan man kommer hem.
Nu ska vi ut och äta middag sedan blir det nog en tidig kväll. Har även pluggat en hel del teori så jag klarar av körkortet då jag kommer hem. Men det ska nog ordna sig.

Nu är jag vrål hungrig, så nu gäller mat.

Med kärlek!

Vaarmt

Idag är det bland dem varmaste dagarna här, är så himla varmt så det knappt går att vistas i solen.
Vi hade planer på att åka ut till Koh Samet men dem ändrades, nu ska vi bara ligga vid poolen, sola och bada här istället. Blir nog bra det med, har precis ätit lite fukost te och mackor. Börjar faktikst längta lite efter svensk mat nu men det är ju så kort tid kvar så lika bra att njuta medans man kan.

Var ett litet tag sedan jag skrev nu, har hunnit med att åkt till Pattaya för shopping sedan har vi även varit i Rayong för shopping. Har blivit en hel del faktiskt för jätte lite pengar, är underbart plus att det är väldigt bra kvallite för det priset. En del saker kan ju gå sönder efter första tvätten men inte det jag har fått tag i, utan verkligen toppen kvallite. Vad har hänt mer då? Har varit på lite akvarium, sedan på classic forrest där det fanns svarta svanar har aldrig sett det tidigare faktiskt. Och sedan på min födelsedag så var vi och åt en middag vid ett jätte stort vattenfall, under bar himmel också. Fick även tårta på min födelsedag lite annorlund mot för i Sverige. Födelsedagen var verkligen toppen.

Just ja nu är det ju vintertid i Sverige, så då blir det alltså sex timmar efter nu. Hade nästan glömt bort det, ne nu ska jag ut sola och bada.
Ha det toppen

Med kärlek!

Shoppig, Koh Samet

Ja dessa dagar jag inte skrivit så har jag varit ute på Koh Samet, ön som ligger strax utanför Ban Phe. Där har vi solat och badat det var helt underbart vill jag lova. Det var alldeles vita stränder och jätte varmt vatten. Vi tog båten ut dit runt tio tiden sedan tog vi båten hem igen runt fem tiden. Hyrde en moppe där ute som vi tog oss till olika stränder på, dock var vägen den värsta jag någonsin åkt på, plus att vi såg en jätte stor leguan har aldrig sett en sådan tidigare.
Daniel skrek vaaa? är det en krokodi eller en ödla? Hahah så jäka roligt, men det var väll reaktionen.
Sedan har vi varit in på Big C där vi shoppade på en hel del, tror det blev 12 tröjor (blusar, koftor mm) två par skor och en väska för ungefär 300 svenska kr. Kändes toppen, så mycket för så pass lite pengar kändes verkligen toppen. Så himla roligt att bara få plocka på sig exakt det man ville ha.

Nog om det, idag har vi varit på kalas har ätit buffe med en massa grillspett, fisk och sallad, gott var det. Var en massa svenskar där och firade födelsedagsbarnet, trodde faktiskt inte att det fanns så många svenskar här i byn men det gjorde det, trevligt trevligt.
Sedan har vi testat på två nya frukter dragon fruit och en anna knepig frukt som jag inte vet namnet på. Men dem va goda synd bara att dem inte finns i Sverige annars hade jag ätit dem hela tiden.

Imorgon ska vi ut till Koh Samet igen, om vädret är fint, det vill säga inte molning så det återstår att se imorgon.
Just ja inte nog med att vi sett en leguan vi har även sett en liten elefant den var så söt. Har aldrig sett en levandes förut så det var ju en upplevelse.
Kan tyvärr inte lägga upp några nya bilder, tråkigt nog men det beror på att jag inte orkar lägga över dem från kameran till datorn så jag får ta mig i kragen att göra det så fort som möjligt.
Nu ska vi nog hoppa i säng och sova, ska försöka komma upp tidigt imorgon.

Med kärlek!

Marknad

Idag har vi solat på som tusan, båda har vi bränt oss och det svider verkligen. Men det går snart bort, så det blir bra igen.
Idag har vi bara legat vid poolen hela dagen och på eftermiddagen/kvällskvisten var vi på en markna, handlade lite smått med grejer hittade även ett par skor som jag ville ha men dem hade dock bara dem i 37:or vilket var trist. Men det fick duga med de jag fick med mig hem ändå, köpte även med oss majs hem som vi åt, underbart gott. Sedan idag så har vi inte hunnit med så mycket mer, varit ute och ätit en god middag och tränat lite teori. Underbart skön dag, ska ju inte göra så mycket heller då man har semester eller?! Imorgon blir det till att åka ut till Koh Samet och bada på den alladeles kritvita stranden, ska försöka oss på att kliva upp tidigt så vi kommer iväg i god tid för att hinna med en hel dag där.
Blev dock inge bilder idag heller, tar så himla tid att lägga upp dem ska verkligen försöka hinna med det imorgon, men om inte så kommer dem nog någon dag framöver. Har ju hunnit med att knäppa lite bilder ju.

Ne nu ska jag kolla klart min mejl.

Med kärlek!

Kim beach

Idag har vi varit och badat på Kim Beach, det var jätte varmt i havet så som det ska vara då man är utomlands, gick knappt att ligga i solen överhuvudtaget. Men vi var där i några timmare sedan for vi hem och badade vidare i poolen. Köpte även med oss en massa badringar, delfiner bollar och madrasser. Rätt skojjigt då vi åkte hem med allt på moppen, men det gick bra inge skador för våran del som tur var.
Senare på eftermiddagen har det varit lite dåligt väder eller dåligt och dåligt, det har varit väldigt molningt men skönt. Istället för att bada for vi iväg och shoppade lite, köpte två plånböcker för 40 kr, en svart klänning för cirka 40-45 kr sedan två presenter till min bror.

Nu ska vi snart iväg och äta sedan blir det kanske en film innan vi lägger oss.
Just ja igår när vi var ut och åt så testade jag någon slags "dricka" det var iskross blandat med melonkross och det var hur gott som helst. Har hunnit med att druckit en sådan idag med. Vet inte om det var just den "drickan" du berättade om Isa då du hade varit här, men om det var den så håller jag verkligen med om att den var kanon god.

Ne nu ska jag in ich byta om sedan blir det middag.

Med kärlek!

40-45grader

Ja idag har det varit mellan 40-45 grader, väldigt varmt. Har knappt kunnat legat i solen över huvudtaget, så det har bara blivit en massa badandes istället. Idag var vi iväg för att köpa mopeder, försäljarna var hur trevliga som helst hela tiden, knäppte en massa kort och kom med dricka och kaffe. Har även varit iväg till strande, Kim Beach där fångade Daniel en massa krabbor hela tiden. Nu ska vi strax åka iväg och äta lite middag.

 <---- Kim beach!


Med kärlek!


Internet nere

Skrev ett jätte långt inlägg förut men precis då jag skulle publicera det så slog internet av. Och texten försvan, vilken osis alltså. Men det får bli ett lite kortare nu istället.
Har tagit några bilder nu men mitt batteri har blivit så himla dåligt så lägger upp två stycken, så får det bli några mer imorgon istället
 

Morgondagens planer blir att hyra mopeder sedan åka till stranden för solning och badning.
Men måste verkligen smörja in mig imorgon med solskyddsfaktor så jag inte blir sönder bränd. Hoppas 30 räcker, vill egentligen inte ha sådan hög faktor men känns som om det är bättre så jag får chansen att behålla färgen.

Med kärlek!

Ban phe

Imorse klockan 5.50 så landade vi i bankok Thailänsk tid, sedan åkte vi två timmars taxi resa vidare till ban phe och här är jag nu. Sitter ute på trappan och har det jätte bra, har badat och solat i ungefär två timmar och har redan fått en hel del färg, helt otroligt med tanke på att det är vädligt dimmigt.

Ska vara här i Thailand nu i två och en halv vecka och bara ta de lugnt sola och bada i massor och ha en super härlig semester. Ser fram emot stranden imorgon, idag fick det bara bli lite poolplaskandes med tanke på att vi inte hyrt någon moppe ännu som vi ska tas med till stranden.
Är så himla trött sov ändast någon timme på planet men måste hålla mig vaken så jag snabbt kan komma in i dagsrytmen. Har inte tagit några kort ännu men det kommer får se om jag orkar/har tid att lägga upp senare ikväll annars får det bli imorgon.

Just nu är det ungefär 30-35 grader i skuggan och det är tok varmt, har precis duschat och sitter nu som sagt på trappan och skriver lite mejl till mamma och pappa. Kan lova att vatten är något som kommer att gå åt är så himla törstig men det är ju så det ska vara då man är utomlands.
Allting är bara toppen bra och nu ska vi nog gå iväg på en promenad.

Med kärlek!

Lördag!

Daniel står för dagens outfit idag, det tackar vi han för! ;D
Känner inte själv för att ställa upp på någon bild idag, så han var väldigt snäll och ställde upp åt mig.
Vilket är vanligt med tanke på att han är en riktig linslus.
Men tack ändå, slapp ju jag.
Före:
 

Klänning: H&M
Skärp: Gina Tricot

Efter:


Piké: Johnny Walker
Jeans: Cheap Monday

Ne nu ska vi åka och hälsa på hans kompisar Jimmy och Martin, som sitter och lanar och väntar på att vi ska komma. ;)
Syns och hörs.

Med kärlek!

Lördag

Nu har jag och Daniel precis kommit hem från hockey. Timrå vann till slut med 3-2 känns skönt, men dock bara 2 poäng. Men det var i varje fall skönt med vinst. Tog lite kort, kanske inte dem bästa men man ser i varje fall.

         

Nu ska vi ta och göra lite mat och så måste vi elda, det är hur kallt som helst. Eldade lite imorse också men det var nog bara någon timmer eller så. Senare ikväll ska vi nog ut till Daniel en sväng och se vad som händer där, sedan blir det förmodligen Svensson Svensson om jag chansar rätt.

 Ne nu ska faktiskt Daniel få ta och låna datorn innan det blir mat.
Ha de bra hörs och syns!

Med kärlek!


Helg

Gud vad skönt med helg, har sett fram emot det. Dock har veckan sprungit iväg men de är ändå toppen skönt.
Hade mina sista redovisningar idag på svenska så nu är jag absolut klar med svenska c. Får reda på betyget nästa vecka, ser jag fram emot. Är till och med ledig på onsdag ska bli skönt, ska ut och fixa allt inför resan då växla lite pengar köpa det sista och sedan kanske till och med börja packa lite.

Nu väntar jag på att Daniel ska komma ut ur duschen så ska vi se några sex and the city avsnitt sedan blir det mat. Vi har inte riktigt bestämt oss för vad vi ska äta, men hittar väll på något gott. Någon som ha några förslag?

Var ju iväg och tränade igår med Emelie vi körde gym, kan säga att det verkligen känns idag speciellt i armarna.
Hade orientering på gympan också så då fick man ju lite kondition i varje fall.

Imorgon blir det hockey Timrå-Skellefteå hoppas det blir 3 lätt förtjänta poäng för Timrå. Men det återstår att se imorgon. Tar nog med kameran så jag kan knäppa lite kort.
Har tänkt gjort de på premiär matchen man jag glömde tyvärr det. Men de får väll gå.

 

Ne nu kom Daniel ut ur duschen, ska kila iväg och se några avsnitt innan vi börjar med maten.
Trevlig helg!

Med kärlek!


 

Onsdag

Idag har jag sovmorgon till 12.30, underbart.
Sedan har jag bara en lektion svenska, muntlig presentation sedan slutar jag.
Efter skolan blir det nog till att träna, förmodligen inte ett pass utan bara springa på bandet.
Var länge sedan jag tränade nu eftersom jag har haft för mycket skola.

Sedan har jag även lagt undan en jacka som jag ska gå och kolla på, får se om jag kommer att köpa den eller inte.
Men den är lite mer som än höst jacka, lite varmare och skönare än min skinnjacka.
Sedan har jag problem med vad jag ska ha för jacka i vinter, åh känns tungt har ingen aning är ju inte alls sugen på att ha den jag hade förra året. Men vi får se kanske till och med slutar med det.
Vilket jag definitivt inte hoppas på.
Får väll se mer fram åt vintern vad det kommer att komma för modeller och så. Inget att oroa sig för mycket av nu.

Det enda jag må oro mig över nu är ju mitt muntliga 5 minuters tal om organ donation.
Hoppas det går bra, för då jag åka iväg med ett gott samvete,

Men nu måste jag åka till skolan.

Med kärlek!


Trött

Idag hade jag ju mitt prov, det gick okej känns det som.
Men får väll förmodligen reda på det på fredag om han nu har rättat klart det tills dess.
Vilket jag hoppas vill verkligen veta vad jag fick, men ínget mer tjat om de nu.
Var på stan en sväng efter skolan, köpte en topp och två par ribbade strumpbyxor.

 

♥ Rosa topp från H&M 98:-
♥ Ribbade strumpbyxor 98:- vardera

Med kärlek!


Tisdag

Hejsan!

Idag har jag prov, samhällsprov om alla partier och ideologier.
Känns väldigt tungt som jag tidigare sa brukar inte vara ångerfull över prov men nu är jag det tyvärr.
Det enda jag tänker på nu är att åka till Thailand, jag längtar som tusan till det, nog därför allt känns så passa jobbigt som det gör.image182
Men jag ska stå ut, imorgon har jag mina två sista svenska c presentationer, känns också väldigt bra för sedan är jag klar med den kursen, trodde nog aldrig jag skulle klara av den men de gjorde jag.



Sitter på skolan nu, lite väl tidigt men jag slapp i varje fall åka buss.
Ska försöka mig på att träna lite till provet nu.
Önska mig lycka till!

Med kärlek!


Måndag

Hej!

Nu är skoldagen slut för min del, belv till att svara på lite uppgifter på aos lektionen sedan fick vi sluta.
Sitter kvar idag för att träna på prov som vi har in Samhällen imorgon, om alla partier och ideologier.
Det är verkligen hemskt för jag orkar verkligen inte lära mig detta. Inte de att jag burkar vara så ångefull angående prov, men denna gång så är det så.
Har även en presentation att lära mig som jag har tills på onsdag angående donation av organ.
Vad är din ställning? Men det kommer nog att gå rätt bra.
Sista svenska c lektionen som jag har sedan har jag läst alla svenska kurser, toppen.
image181
Snart ska jag ringa Daneil och se om han slutat jobbet sedan ska han få hämta mig.
Just ja var ju tvungen att lämna tillbaka böckerna får göra det innan han hämtar upp mig då.



Jag är tok hungrig nu, ska se till att det blir super god mat idag för jag är verkligen sugen på nått gott.
Ne det är väll lika bra att jag springer ner till biblioteke och lämnar tillbaka böckerna.

Med kärlek!


Måndag

Ny dag och ny vecka, är på skolan nu ska strax ha aos sedan ska jag iväg på biblioteket och lämna igen några böcker som jag lånat.
Ska även försöka dra med mig Daniel en sväng på stan, ska köpa en väska som är rymlig och stor så då vill jag ha vet vad han tycker.

Får se om han orkar de eller kanske tar birsta ikväll istället skulle vara rätt skönt att komma hem och äta lite innan man drar iväg och ska kolla på sådana saker.
Igår så pluggade jag absolut hela dagen, när jag räknade hur många timmar det var så var det nästan 8 timmar.
Det är helt otroligt tycker ja, usch hemsk tanke kunde ju gjort något annat så mycket roligare istället.

Nu kom min lärare lika bra att sluta.
Syns och hörs, ha de bra.

Med kärlek!