Söndagkväll, hemma!

Är hemma ifrån Åre nu, har varit en skön helg.
Kom hem för någon timmte sedan, blev då pizza och sedan duschen. Ska snart hoppa i säng är dödstrött, har inte sovit allt för mycket i natte med tanke på våra grannar. Som tyckte det var hur roligt som helst att vara två fulla personer som spelade gitar hero, med basen på full volym, Så när jag och daniel insåg att vi inte skulle somna till det så tog vi bilen och åkte en sväng klockan 12 på natten. Var rätt mysigt åkte först en sväng runt Åre byn sedan åkte vi ut till Tännforsen, var super mysigt satt och pratade och försökte fördriva tiden.
Så när vi kom tillbaka så hade dem gett sig, så vi somnade på en gång men blev dock väckning klockan 8.
På lördagen så var vi ute och åkte skoter, blev en kort tur för Jimmy och Tetzie fick åka iväg till sjukhuset då tetzie gjorde illa benet efter en krock så det var mindre roligt, vi som sedan skulle åka och bada men som tur var så mor hon i varje fall bra vilket är huvudsaken.

Idag har vi varit uppe på fjället och åkte skoter, hur mysigt som helst. Var -22 grader nere i byn men uppe på toppen var det endast -4 och soligt, hur härligt som helst. Är rätt slut nu efter efter en toppen helg, längtar bara tillbaka är hur tråkigt som helst att behöva kom hem till Sundsvall igen men men! Åter till det vanliga!

image374

Förresten så har jag och daniel gjort en vana av att tända ljus varje kväll innan vi ska sova, super mysigt.
Men god natt påer!

Med kärlek!

Kommentarer
Postat av: Martin Johansson

Aj aj lilla Hanna, farligt att somna med ljus tända :||

2008-02-05 @ 21:40:30
Postat av: Hanna

jo men tur jag aldrig somnade dÅ;D hahah


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback